Echilibru perfect! HC Dobrogea Sud, remiză în duelul cu CSU din Suceava

181
Echilibru perfect! HC Dobrogea Sud, remiză în duelul cu CSU din Suceava - 1-1649055962.jpg

Articole de la același autor

Echipele HC Dobrogea Sud şi CSU din Suceava au terminat la egalitate, scor 19-19 (9-8), partida disputată la Sala Sporturilor din Constanţa, contând pentru etapa a 23-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

A fost un meci care, din primul până în ultimul minut, a stat sub semnul echilibrului, niciuna dintre echipe nereuşind să se desprindă la o diferenţă mai mare de două goluri. Suporterii au creat o atmosferă extraordinară şi i-au susţinut admirabil pe „delfini” până în ultimele secunde. Komogorov a avut şansa de a aduce victoria, din aruncare de la 9 metri, în ultima secundă, dar portarul Makaria a apărat şi s-a terminat egal.

HC Dobrogea Sud (antrenori George Buricea, Ionuţ Puşcaşu): Vasile - Komogorov 7 goluri, Chikovani 4, Ilie 3, Stankovic 3, Nikolic 1, Susanu 1, Andrei, Vegar.

„Nu a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre. Obţinem un rezultat de egalitate, care nu e foarte prost, dar nici bun. Suceava şi-a îndeplinit obiectivul în etapa trecută. S-au salvat de la retrogradare şi au venit foarte relaxaţi la noi, nu au avut ce pierde. Au fost două greşeli de arbitraj pe final, care au pus presiune pe joc. Mai avem trei etape şi trebuie să ne revenim cât mai repede”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

În urma acestei remize, HC Dobrogea Sud a coborât pe locul cinci în clasament, cu 51 de puncte, însă, având în vedere programul ultimelor trei etape, are mari şanse de a încheia sezonul pe poziţia a treia. Lidera la zi este CS Dinamo Bucureşti (64 p), campioana fiind urmată, în ordine, de CSA Steaua Bucureşti (55 p), CS Minaur Baia Mare (52 p) şi Potaissa Turda (52 p).

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4605 secunde