Au început plantările de copaci. Castani şi pruni, pe strada Mircea cel Bătrân şi în Mamaia

340
Au început plantările de copaci. Castani şi pruni, pe strada Mircea cel Bătrân şi în Mamaia - xauinceputplantarile-1649166448.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanța plantarea de copaci în municipiu. 85 de arbori vor prinde rădăcini în spațiile verzi situate pe strada Mircea cel Bătrân și stațiunea Mamaia. Este vorba despre 19 castani, 41 de arbori lalea și 25 de pruni decorativi.

„Arborii au fost aleși pentru a fi potriviți mediului urban, fiind rezistenți la condițiile specifice de climă și sol. În paralel, se plantează gazon în parcurile Arheologic, Tăbăcărie, Regina Maria şi pe esplanada de pe strada Mircea cel Bătrân și faleza Cazinou. O atenție deosebită se acordă spațiilor verzi din sensurile giratorii. În această săptămână, se reamenajează cu plante perene spațiile situate pe bulevardul Aurel Vlaicu”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, pe bulevardul Mamaia, zonele cu spațiu verde din aliniamentele stradale au fost îmbogățite cu arbuști ornamentali. În plus, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale firmelor prestatoare, ale operatorului de salubrizare cât și de persoanele care beneficiază de venitul minim garantat intervin pentru îngrijirea spaţiilor verzi din toate zonele orașului.

„Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate și în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol să sesizeze acest lucru la numerele de telefon: 0241.550055 – Dispecerat Primăria Constanţa și 0241.484205 și 0341.922- Direcția Generală Poliția Locală”, mai transmit cei de la Biroul de Presă al Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4785 secunde