Au fost alimentate cardurile RESPECT. Câţi bani vor primi beneficiarii

760

Articole de la același autor

Cele 24.944 de carduri RESPECT care au fost distribuite constănțenilor vor fi alimentate, joi, 31 martie, cu câte 50 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, cardul, care este foarte ușor de folosit, va putea fi utilizat doar pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului programului RESPECT.

Cu acest card se pot efectua operațiuni de plată contacteless fără utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei.

“Rețineți! Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate. Persoanele care primesc tichetele valorice pe suport electronic beneficiază de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare). Vă rugăm să nu uitați ca beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care au achitat sumele datorate bugetului local la termenul scadent”, transmit cei de la Biroul de Presă al Primăriei Constanţa.

Aceştia mai spun că toate persoanele care figurau cu datorii în momentul depunerii documentelor au fost notificate de acest lucru și multe dintre ele au remediat această situație.

Orice informație suplimentară poate fi obținută la numerele de telefon 0341.448.530 / 0341.180.107 - Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5905 secunde