Arbuşti ornamentali, plantaţi pe faleza de la plaja Modern

233
Arbuşti ornamentali, plantaţi pe faleza de la plaja Modern - arbusti-1648235686.jpg

Articole de la același autor

Echipele Serviciului Spații Verzi, împreună cu cele ale firmelor prestatoare, au plantat, săptămâna aceasta, arbuști ornamentali pe taluzul dinspre plaja Modern și trandafiri pe faleza Cazinoului din Constanța și în parcul Arheologic.

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale, acțiunea de plantare va continua și în perioada următoare în mai multe zone ale orașului. În paralel, continuă intervențiile asupra arborilor. Se toaletează și se execută tăieri de corecție, intervenții atât de necesare pentru eliminarea ramurilor uscate, bătrâne sau atacate de carii, reducând astfel riscul de accidente.

„Pentru că niciun peisaj verde nu își păstrează prospețimea și frumusețea dacă nu este îngrijit în permanență, echipele strâng gunoaiele, cosesc spațiul verde, greblează frunzele și crengile uscate, curăță gardul viu, transportă resturile vegetale sau mătură aleile din parcuri. Toate aceste operațiuni sunt executate atât de echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, ale firmelor prestatoare, ale operatorului de salubrizare, cât și de persoanele care beneficiază de venitul minim garantat”, precizează reprezentanţii autorităţilor locale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6905 secunde