Amendat şi lăsat fără autovehicul! Zi cu ghinion pentru un bărbat, prins de Poliţia Locală Constanţa încălcând legea

459
1
Amendat şi lăsat fără autovehicul! Zi cu ghinion pentru un bărbat, prins de Poliţia Locală Constanţa încălcând legea - untitled-1649159354.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au depistat astăzi pe strada Albastră din Constanța un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, art. 20, alin. 3, coroborat cu art. 62, alin. 1 lit. b privind regimul deșeurilor.

De asemenea, bărbatul a rămas și fără autovehicul, care i-a fost confiscat de polițiștii locali.

"Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor din construcții poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani. Semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail [email protected]", amintesc reprezentanţii Primăriei Constanţa. 

Comentează știrea

Locuitor din cartierul nou
5 aprilie 2022
Pentru ziarul Cuget Liber

Va rog sa investigat/ scrieti si de depozitul de materiale de constructi , pamant piatra etc din Efosie Sud chiar langa noul cartie si parc . Cu acordul primariei banuiescpe mii de metri de pamant sunt depozitate astfel de deseuri.

Pagina a fost generata in 0.4773 secunde