Rugbyștii români au fost nevoiți să plece la aeroportul din Lvov cu taxiurile

538
Rugbyștii români au fost nevoiți să plece la aeroportul din Lvov cu taxiurile - 97631maxim-1313924595.jpg

Componenții echipei naționale de rugby a României au fost nevoiți, duminică, să se deplaseze cu taxiurile la aeroportul din Lvov, deoarece autocarul rezervat de Federația Ucraineană de Rugby s-a defecta.Plecarea către Aeroportul din Lvov era programată la ora 9.00, vicepreședintele FRR, Pompilie Borș, solicitându-le gazdelor ucrainene ca autocarul să fie prezent în fața hotelului începând cu ora 8.30. La 9.10, delegatul Federației Ucrainene de Rugby i-a anunțat pe oficialii români că autocarul s-a defectat, iar deplasarea până la aeroport va fi efectuată cu mai multe taxiuri, costurile urmând să fie suportate de către ucraineni.

Componenții delegației române au fost urcați în opt taxiuri, care păreau depășite de greutatea sportivilor.

Pe de altă parte, bagajele cu echipamentele de antrenament, care vineri, au rămas la București, au ajuns la hotel după ce România disputase deja partida susținută în compania Ucrainei, scor 41-16.

De asemenea, antrenorul secund al echipei naționale, neo-zeelandezul Steve McDowell, și-a uitat, vineri, laptopul în autocar, acesta nereușind să-l recupereze până la plecarea din Lvov. Oficialii ucraineni l-au anunțat că au depus deja o plângere la poliție împotriva șoferului autocarului care a declarat că în mașină nu fusese uitat niciun obiect, asigurându-l pe tehnician că îl vor înnapoia imediat ce poliția va finaliza cazul. "Șoferul nu avea ce să facă cu laptopul, avea parole, iar pe el nu erau lucruri care să-l intereseze sau de care să se poată folosi", a declarat, pentru Mediafax, McDowell.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2558 secunde