Ce scriu ziarele din Noua Zeelandă despre rugby-ul românesc

"S-a ridicat precum Dracula noaptea!"

424
Cotidianul neo-zeelandez "The Times" a scris, ieri, că "stejarii" au avut o evoluție foarte bună la meciul cu Scoția, de la Cupa Mondială, la care rugby-ul românesc "s-a ridicat precum Dracula noaptea". Jurnalul menționează că, la primele meciuri de la World Cup, s-a văzut că "echipele mici sperie foarte tare formațiile de top", cum a făcut-o și România în partida cu Scoția.
"România era cândva o pu-tere în Europa de Est și cu mai multe șanse decât Italia să ajungă în Turneul celor Șase Na-țiuni. Însă a pierdut finanțarea Guvernului după căderea regi-mului Ceaușescu și de atunci a fost în declin. Sâmbătă, rugby-ul românesc s-a ridicat precum Dracula noaptea, pentru a arăta că ar putea veni o renaștere", scrie "The Times".
Naționala de rugby a Româ-niei a debutat cu o înfrângere la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, fiind învinsă, sâmbă-ta trecută, la Invercargill, cu scorul de 24-34 (11-18), de reprezentativa Scoției, într-un meci din Grupa B. România are programată următoarea partidă sâmbătă, cu Argentina, tot la Invercargill.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde