Explorări Baia Mare - CVM Tomis Constanța 0-3, în Divizia A1 de volei masculin

S-au luptat exemplar pentru fiecare minge și au câștigat

794
Un meci foarte bun au făcut, sâmbătă, la Baia Mare, în etapa a patra a Diviziei A1, și voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța, împotriva Științei Explorări.
Deși s-au confruntat cu mari probleme de lot, pricinuite de accidentări, băieții de pe litoral au luptat extraordinar pentru fiecare minge și au reușit să se impună după doar trei seturi: 26-24, 25-23, 25-16. Soarta întâlnirii s-a decis în parțialul secund, în care băimărenii au condus cu 17-11 și 18-13, însă Constanța a revenit spectaculos, profitând din plin și de greșelile la preluare ale adversarilor.
Așadar, 3-0 pentru CVM Tomis, partida durând 77 de minute.
Pentru vicecampioana României (antrenori, Viktor Sidelnikov și Răzvan Parpală), au jucat Ditlevsen, Macovei, Chițigoi, Plotyczer, Janosik, Bahov, Lescov, Mihăilă, Spînu și Merkushev.
Celelalte rezultate ale rundei: LPS Suceava - VCM LPS Piatra Neamț 0-3, Unirea Dej - CSM București 3-1, CS Torpi Târgu Mureș - Remat Zalău 0-3, Steaua București - CSM U Craiova 3-1, Dinamo București - U Cluj 3-2.
În clasament, CVM Tomis se situează pe poziția a treia, cu 11 puncte, tot atâtea câte are și ocupanta locului doi, Dinamo. Lideră este Remat Zalău, cu 12 p.
Etapa viitoare (sâmbătă, 6 noiembrie), formația constănțeană va avea un meci relativ ușor, acasă, cu Torpi Târgu Mureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3217 secunde