Săgeata nu a putut să o bată pe Callatis

1866
Săgeata nu a putut să o bată pe Callatis - 7789dbacd02145696eec8003d1c23040.jpg
Meciul amical de sâmbătă, de la Mangalia, dintre Callatis (Liga a III-a) și Săgeata Năvodari (Liga a II-a), s-a încheiat la egalitate, 1-1 (I. Florea 75 / Jianu 15).
Tehnicanul Callatisului, Cristi Cămui, a mizat pe următoarea echipă de start: Vl. Neagu - Țarălungă, Pădurețu, Floricel, L. Florea - Bardu, Buzea, Bolat, Ivașcă - Doicaru, Ene. Au mai fost folosiți: Ciuciuleacă, I. Florea, Kamara, Calagi, Al. Grigoraș, Al. Iovănescu și Erdinci Cogali.
Săgeata (antrenor, Aurel Șunda) a jucat cu: Fl. Olteanu - Goșa, Gheară, Fl. Popa, Vlad - V. Alexandru, Boroștean, Apostol, Vezan - Jianu, Chițu. Au mai evoluat Șamata, Șicu, Turcu, Boboc, Bold și Câm-peanu.
Până la începerea campionatului, programată vineri, 27 august, Callatis nu va mai disputa meciuri amicale, însă până atunci va susține un joc oficial, în Cupa României, cu o divizionară secundă din Dobrogea, cel mai probabil marți, 24 august.
Săgeata în schimb mai are în program două dispute de verificare până la debutul în Liga a II-a, de sâmbătă, 28 august: cu Dunărea Călărași (Liga a III-a), miercuri, 18 august, de la ora 18, și cu CS Eforie (Liga a III-a), sâmbătă, 21 august, de la ora 10. Ambele partide au loc la Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3821 secunde