Şah / Președintele FRŞ, Vlad Ardeleanu, a participat la Board-ul Uniunii Europene de Şah

202
2
Şah / Președintele FRŞ, Vlad Ardeleanu, a participat la Board-ul Uniunii Europene de Şah - 25746433437516459106218216791597-1637222160.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de Șah pe echipe nu e singurul eveniment de anvergură ce se petrece în cocheta stațiune slovenă Terme Čatež în aceste zile. Board-ul Uniunii Europene de Şah s-a reunit pentru a dezbate teme importante privind promovarea șahului în viitorul apropiat și pentru a căuta soluții optime în contextul perioadei imprevizibile pe care o traversăm cu toții.

La reuniune, a participat și Vlad Ardeleanu, președintele Federației Române de Șah (FRŞ) și membru ECU, implicarea sa incluzând întâlniri bilaterale de lucru atât cu președintele Federaţiei Internaţionale de Şah, FIDE, Arkady Dvorkovich, cât și cu președintele ECU, Zurab Azmaiparashvili.

Cele mai importante subiecte de pe agendă? Viitoarele competiții internaționale mondiale şi continentale, precum și implementarea șahului în școli și implicit promovarea șahului de masă, teme menite să popularizeze și mai mult șahul în anii care vin.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Şah 

Comentează știrea

Richardcam
18 noiembrie 2021
Richardcam

доброго дня всем появился новый пасивнный зарбаток по прадаже трафика зарегистрироватся можно здесь

Richardcam
18 noiembrie 2021
Richardcam

доброго дня всем появился новый пасивнный зарбаток по прадаже трафика зарегистрироватся можно здесь

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5719 secunde