Şahiştii de la CS Năvodari, pe podiumul Campionatului Municipiului Constanţa

38186
Şahiştii de la CS Năvodari, pe podiumul Campionatului Municipiului Constanţa - 1-1695726185.jpg

Articole de la același autor

Sportivii secţiei de şah din cadrul CS Năvodari au luat parte la Campionatul Municipiului Constanţa pentru juniori, prima etapă a proiectului „Şah în şcoală” din acest an şcolar. Competiţia s-a desfăşurat în incinta Complexului Sport din strada Cuza Vodă şi a adunat la start 150 de iubitori ai sportului minţii.

Clubul din Năvodari a prins poziiţii pe podium în aproape toate categoriile la care a avut reprezentanţi: Iulia Piştea - locul 1, F14; Andrei Cristian Diaconescu - locul 1, U12; Diana Dospin - locul 2, F10; Sergiu Iordache - locul 3, U8.

De asemenea, o prestaţie bună au avut Sara Lazăr şi Gabriel Sterpu.

La rândul său, juniorul Vladimir Vasile, legitimat tot la CS Năvodari, a participat la competiţia de şah rapid „Şah Arena Junior”, ediţia a II-a, organizată la Bucureşti, acolo unde, cu un total de patru puncte, a obţinut o clasare pe poziţia a doua la categoria 1001 ELO.

Drum lin, Vasile Constantin!

Moment trist în şahul constănţean, după ce Maestrul FIDE Vasile Constantin a încetat din viaţă, la vârsta de 88 de ani.

„Ca jucător, graţie aplecării către studiu, tenacităţii, creativităţii şi seriozităţii de care a dat dovada în întreaga sa activitate şahistă, a obţinut 12 titluri de campion al municipiului Constanţa, mai multe calificări în semifinalele Campionatului Naţional de seniori, numeroase alte trofee, iar ca antrenor, a avut o contribuţie importantă la formarea şi perfecţionarea a numeroase generaţii de şahişti.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis, preşedintele clubului sportiv Juniorul Constanţa, Octavian Moise, fost elev al maestrului Vasile Constantin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3396 secunde