Aspectul mâinilor poate dezvălui vârsta pe care o aveți

205
Aspectul mâinilor poate dezvălui vârsta pe care o aveți - mainile-la-batranetejpeg-2-1695725488.jpg

Articole de la același autor

Imediat după față, mâinile sunt a doua parte a corpului care vă poate dezvălui vârsta pe care o aveți. La nivelul mâinilor încep să apară primele semne ale îmbătrânirii, în special după vârsta de 50 de ani. Specialiștii susțin că primele semne pe care le puteți observa după această vârstă sunt cele precum decolorarea pielii, apariția petelor, piele lăsată, vene mai proeminente, slăbiciune sau mai puțină flexibilitate. Unii dintre factorii care accelerează acest proces este expunerea la soare sau acestea pot fi chiar semne ale anumitor afecțiuni de sănătate.

Așa cum aveți grijă de fața voastră sau de anumite părți ale corpului, este indicat să acordați atenție și mâinilor, dacă vreți să prelungiți semnele bătrâneții asupra lor și să vă puteți folosi de ele cât mai mult timp posibil.

Iată care sunt cele mai frecvente semne ale îmbătrânirii care pot apărea la nivelul mâinilor: mai puțină forță, piele ridată sau lăsată. De precizat că pe măsură ce trece timpul țesuturile moi își pierd din volum, iar întreaga piele poate deveni mai lăsată. La nivelul mâinilor aceasta devine foarte vizibilă. Astfel, înainte să capete aspectul lăsat și vene proeminente, apar riduri sau chiar aspectul de piele uscată. Tocmai de aceea, hidratarea, o alimentație bogată în vitamine, antioxidanți și acizi grași Omega 3 pot preveni apariția ridurilor prea devreme, păstrându-vă pielea și unghiile sănătoase pentru mai mult timp.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5085 secunde