Salarizarea oamenilor din sport. "Nu vor fi rezultate…"

235
Salarizarea oamenilor din sport.

Articole recomandate

Președintele Institutului Sportiv Român (ISR), Adrian Socaciu, a declarat, ieri, pentru Agerpres, în contextul nemulțumirilor angajaților Ministerului Tineretului și Sportului, că fără o salarizare corectă a oamenilor care lucrează în sport nu vor exista rezultate. 


"Ținând cont de programul de guvernare și de faptul că toate salariile au crescut în sistem, de ce nu găsesc soluții și pentru angajații din subordinea MTS? În urma unei întâlniri, reprezentanții Ministerului Muncii au afirmat că 80% din solicitările sindicatului au soluții, însă este responsabilitatea MTS să le facă. Fără o salarizare corectă a oamenilor care lucrează în sport, nu o să avem rezultate", a spus Socaciu. 


"Solicitările sindicatelor din domeniul sportului sunt absolut normale și necesare astfel încât sportul să mai aibă cât de cât un viitor. În acest sens o să le enumăr pe cele mai importante: angajații din sport și tineret să fie încadrați diferențiat în funcție de studii, funcții, răspundere, vechime sau complexitatea muncii lor; acordarea gradației de vechime; încadrarea corectă a funcțiilor specifice (medic, asistent, kinetoterapeut, psiholog, masor, șofer, recepționer, cameristă, profesor - antrenor)", a adăugat președintele Institutului Sportiv Român. 


Sindicatul Național Sport și Tineret, afiliat la Federația Publisind și membru al Blocului Național Sindical, a anunțat, ieri, într-un comunicat de presă, organizarea mai multor acțiuni de protest care vor culmina cu greva generală a angajaților Ministerului Tineretului și Sportului programată pentru 8 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3003 secunde