Săptămâna Europeană a Sportului / „Tinerii și Stilul de Viață Sănătos”, la Facultatea de Educație Fizică

155
Săptămâna Europeană a Sportului / „Tinerii și Stilul de Viață Sănătos”, la Facultatea de Educație Fizică - 1-1664544149.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” Constanța a fost gazda dezbaterii BeActive pe tema „Tinerii și Stilul de Viață Sănătos".

Organizați pe echipe, elevii s-au folosit de toate informațiile asimilate din sport și de creativitate pentru a strânge un punctaj cât mai mare în urma testelor.

Din partea Facultății de Educație Fizică și Sport au fost prezenți profesorii Antoanela Oltean, Florin Cazan, Adrian Georgescu și prodecanul Alin Larion, iar din partea CSM Constanța a participat Mariana Solomon. Dezbaterea a deschis penultima zi din Săptămâna Europeană a Sportului, una dintre cele mai mari inițiative sportive din lume.

Au participat 12 echipe dintre care: Eminescu, „Remus Opeanu” Școala 7, Crăciun, Dinamică, Fără Nume, Broscuțele 7, 6A, Cerebel Avem, Iubitorii de Sport, Revelion și Anonimus.

La finalul dezbaterii, au acumulat cel mai bun punctaj cei de la Iubitorii de Sport (LPS „Nicolae Rotaru”), Dinamica (Școala 7) și Cerebel Avem (Școala 7). Alături de elevi au fost profesorii Mihaela Bari (Liceul Eminescu), Daciana Călin (LPS „Nicolae Rotaru”), Mirescu Alexandrina (Școala 7 Remus Opreanu).

Foto: Facebook / CSM Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7311 secunde