Scrimerii Farului, pe ultimul loc în Superligă

302
Echipa de scrimă a CS Farul Con-stanța (Cosmin Kortyan, Laurențiu Gherman, Marian Vlad, Ionuț Cristian; antrenoare, Mihaela Ion) ocupă ultimul loc, opt, în Superligă, după desfășurarea etapei întâi. Meciurile s-au desfășurat la Con-stanța, fariștii înregistrând rezultatele: 27-45 cu Crișul Oradea (lidera ierarhiei), 29-45 cu CS Satu Mare 1, 39-45 cu Steaua, 36-45 cu CSM Craiova, 44-45 cu CS Satu Mare 2, 36-45 cu CSU Tg. Mureș și 28-45 cu U Craiova.
La Constanța s-au desfășurat și Naționalele veteranilor, doi localnici urcând pe podium la categoria 45-55 ani: Ion Dima (fost sportiv, antrenor și vicepreședinte la Farul) - locul 2 și Ion Nițulescu (antrenor la CSS1) - locul 3. La categoria +55 ani, Constantin Lepădatu (Constanța) a fost al șaselea.
Ieri, s-a disputat și ediția a 12-a a "Cupei Farul - Memorial Paul Călin", constănțenii Cosmin Kortyan și Sebastian Bezem clasându-se pe locul trei. În semifinale, Kortyan a pierdut la Otto Tardi (Satu Mare), câștigătorul competiției, iar Bezem a fost învins de Marius Badea (Steaua).
La întrecerile de la Constanța, desfășurate pe parcursul a patru zile, a participat și președintele de onoare al Federației Române de Scrimă, Alexandru Mironov, fost ministru al Tineretului și Sportului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8833 secunde