Se îndepărtează de play-off! FC Viitorul, învinsă la Mediaş

169
Se îndepărtează de play-off! FC Viitorul, învinsă la Mediaş - seindeparteaza-1608482741.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul încheie anul cu o înfrângere, care o îndepărtează de zona play-off-ului. Deşi, prin vocea antrenorului Mircea Rednic, anunţa că e pusă pe fapte mari în partida de la Mediaş, contând pentru etapa a 15-a a Ligii I la fotbal, ultima pe 2020, echipa constănţeană a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 0-1 (0-0), de Gaz Metan.



După o primă repriză în care tabela a rămas imaculată, gazdele au înscris unicul gol al întâlnirii în min. 48, prin fundaşul ceh Ondrej Baco, după o greşeală a portarului Tordai.


Nu trebuie uitat că, pentru echipa constănţeană, nu au putut evolua, din diverse motive, nu mai puţin de 10 jucători: Ciobanu, Iancu, Boboc, De Nooijer, Dussaut, Fernandez, Martinez, Casap, Chițu și Josemi, ultimii trei fiind accidentați de mai mult timp.


„Toată lumea e de vină, inclusiv antrenorul, pentru că nu am reușit să găsesc formula ideală. E foarte greu, la fiecare meci a trebuit să schimb, au existat accidentări foarte multe”, a declarat, după meci, Mircea Rednic, sub comanda căruia Viitorul a contabilizat două înfrângeri şi o remiză.


FC Viitorul a aliniat la Mediaş următoarea formulă de joc: Tordai, Benzar, Mladen (min. 59, Gaztanaga), Ghiță, Dobrosavlevici, Matei, Artean, Ely, Mățan (min. 74, Bodișteanu), Ganea (min. 59, Pitu), Luckassen.


Pentru FC Viitorul, meciul de la Mediaş a fost al 300-lea disputat în primul eşalon al fotbalului românesc.


După încheierea partidelor etapei a 15-a, Liga I intră în vacanţă, urmând a fi reluată în data de 13 ianuarie 2021.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde