Săptămâna aceasta, turneul de tenis Challenger Mamaia 2008

Se-ncinge zgura pe litoral!

319
Cel mai important turneu de tenis de pe litoral este organizat, săptămâna aceasta, la Complexul Idu din Mamaia. Sunt prezenți jucători importanți din sportul alb mondial, iar românii speră să ajungă în marea finală.

Nu mai puțin de șapte tenismeni români sunt direct acceptați pe tabloul principal al Challenger Mamaia 2008: Adrian Cruciat (cap de serie nr. 4), Adrian Ungur, Cătălin Gârd, Victor Crivoi, Horia Tecău, Alin Constantin și Teodor Dacian Crăciun, ultimii trei beneficiari de wild-card.
Astăzi, încep partidele de pe tabloul principal, după ce, ieri, s-au disputat ultimele meciuri din calificări, sesiune pe care Mihai Nichifor și Răzvan Sabău nu au absolvit-o. Simpla prezență pe tablou aduce jucătorilor 310 euro, iar o calificare în optimi este răsplătită cu 530 euro și cinci puncte ATP.
Principalii favoriți la titlul de campion sunt, în ordine, Eric Prodon (nr. 121 ATP), Nicolas Devilder (nr. 127 ATP), ambii din Franța, și Ivan Navarro (Spania; nr. 135 ATP). Ultima invitație i-a fost oferită americanului Andrew Dottino, director de turneu este Viorel Constantin, iar supervizor ATP - portughezul Carlos Sanches.
Organizatorii challenger-ului de la Mamaia pun la bătaie premii ce însumează 50.000 de euro. Finala se va disputa duminică, 29 iunie, pe zgură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0332 secunde