Simona Halep, calificată pe tabloul principal la Kristienhamn

210

Articole de la același autor

După ce a făcut senzație în turneul de junioare de la Roland Garros, unde s-a încoronat cu titlul de campioană, jucătoarea de tenis Simona Halep (16 ani), de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, își dorește să obțină performanțe și în concursurile din a doua jumătate a sezonului.
Constănțeanca este prezentă, săptămâna acesta, la turneul de la Kristienhamn (Suedia, premii totale de 25.000 de dolari) și a trecut cu bine de sesiunea de calificări. Cap de serie nr. 3, sportiva antrenată de Liviu Panait a avut liber în turul întâi, apoi a spulberat-o, în două seturi, scor 6-0, 6-0, pe Hilda Melander, reprezentantă a țării gazdă.
Pe tabloul principal, în runda inaugurală, Simona o va avea adversară pe Ksenia Pervak (Rusia), a patra favorită la titlul de campioană.
În proba de dublu, Simona Halep face pereche cu cealaltă româncă prezentă în turneul suedez, Ioana Ivan. În turul întâi, ele vor înfrunta cuplul format din Julia Glushko (Israel) / Tadeja Majeric (Slovenia), iar în eventualitatea accesului în faza următoare, de partea cealaltă a fileului se vor afla olandezele Nicole Thyssen și Pauline Wong, favoritele nr. 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7957 secunde