Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros

258
Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros - serenaimg9420-1527682646.jpg

Articole recomandate

Serena Williams, apariție șocantă la Roland Garros. Modul în care tenismena a ales să se îmbrace la meciul de revenire pe terenul de la Paris a fost unul cel puțin… ciudat.


Deși a reușit să câștige meciul împotriva adversarei ei, Kristyna Pliskova, scor 7-6, 6-4, și să se califice în turul secund al turneului, undeva o va înfrunta pe Ashleigh Barty, fostul lider mondial a șocat pe toată lumea cu noul ei echipament de "Catwoman", așa cum l-au catalogat fanii pe rețelele de socializare.


Imediat după meci, Kristyna Pliskova a comentat ironic și răutăcios la adresa colegei ei: "Înaintea meciului mi-a spus că-i place rochia mea. Nu pot să spun același lucru despre ținuta ei. Ce fel de material e? Neopren? Am fost surprinsă că i s-a permis să joace așa, pentru că știu că nu ni se permite să purtăm pantaloni nici măcar când e răcoare."


"Poate că are regulile ei! Nu știu. Dar nu mă interesează, poate să poarte ce dorește. Lăsați-o să joace dezbracată", a mai spus Pliskova.


"Mă simt precum o războinică în acest costum. O combinație între războinică și prințesă. Regina din Wakanda. Mereu am trăit într-o lume fantastică. Mereu mi-am dorit să fiu un super-erou. Și așa mă simt purtând acest echipament, precum un super-erou", a explicat Serena, conform adevărul.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4689 secunde