Sesiunea educativă „Antidoping în sport”, inițiativă ANF dedicată celor implicați în lumea fotbalului

88
Sesiunea educativă „Antidoping în sport”, inițiativă ANF dedicată celor implicați în lumea fotbalului - 1-1669732400.jpg

Articole de la același autor

Academia Națională de Fotbal a organizat o sesiune online pe tema antidopingului, la care au participat 30 de reprezentanți ai cluburilor din România.

În cadrul evenimentului, specialiști din țară și din străinătate le-au vorbit sportivilor și membrilor din staffurile cluburilor despre riscurile dopajului și combaterea fenomenului de doping, informează Federaţia Română de Fotbal.

Lista invitaților i-a inclus pe Gabriela Andreiașu, director general al Direcției de testare, anti-trafic substanțe interzise, relații publice și internaționale, ANAD, pe comisarul șef Cătălin Țone, din structura antidrog a Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate București, Michael King, Intelligence Officer, International Testing Agency, Paul Ciucur, avocat FRF, membru al Comisiei de Audiere de pe lângă ANAD și membru în Tribunalul Disciplinar al Federației Mondiale de Atletism, precum și pe Adrian Stângaciu, conducătorul Departamentului Juridic FRF.

Printre temele discuției s-au numărat atât aspectele tehnice și juridice ale antidopingului, dar și date de context despre controlul antidoping al sportivilor.

Federația Română de Fotbal are ca obiectiv educarea actorilor implicați cu privire la riscurile dopingului, astfel că evenimentul din această lună va fi urmat și de un training referitor la antidoping, dedicat sportivilor de performanță, care va fi realizat de Academia Națională de Fotbal în parteneriat cu UEFA în luna iunie a anului viitor.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4269 secunde