Fotbal, Liga I / Farul a pus în vânzare biletele pentru partida cu FC Botoşani

101
Fotbal, Liga I / Farul a pus în vânzare biletele pentru partida cu FC Botoşani - 1-1669720721.jpg

Articole de la același autor

După o provocată de acţiunile echipei naţionale şi de startul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, FCV Farul Constanţa revine pe teren propriu, duminică, 4 decembrie, de la ora 13.15, când „marinarii” vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Meciul contează pentru etapa a 19-a din Superligă și se va disputa pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Conducerea clubului de pe litoral a anunţat că au fost puse în vânzare biletele pentru această partidă, la următoarele preţuri: 100 de lei - Tribuna 0, 80 de lei - Tribuna 1, 60 de lei - Tribuna 2 și 30 de lei - peluze. Biletele se pot achiziționa online, de pe bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay și Poșta Română.

De asemenea, biletele se pot achiziționa de la Farul Cafe, din incinta Bazei Academiei Hagi, dar și din Pop-up Store-ul deschis în City Mall Constanța.

În ziua jocului, casele de bilete de la stadion se vor deschide începând cu ora 11.15. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită însoțiți de un părinte.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2521 secunde