Simona Halep, cea mai bună clasare din carieră în Top WTA

93
Simona Halep, cea mai bună clasare din carieră în Top WTA - simonahalep-1373301760.jpg

Articole de la același autor

Sorana Cîrstea a coborât trei locuri și se află pe locul 26 în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis (WTA), dat publicității, ieri, după turneul de Grand Slam de la Wimbledon. 

Cîrstea rămâne românca aflată cel mai sus în ierarhia WTA, dar s-a apropiat de ea Simona Halep, care este acum pe locul 30, după un salt de două poziții, aceasta fiind cea mai bună clasare a sa în această ierarhie. Constănțeanca a câștigat turneele de la Nurnberg (zgură) și s-Hertogenbosch (iarbă), dar la Wimbledon a fost învinsă în turul secund de Na Li.

În Top 100, se mai găsesc trei românce: Monica Niculescu - 47, Irina Begu - 59 și Alexandra Cadanțu - 80.

La masculin, Victor Hănescu a coborât trei poziții și se află acum pe locul 51 în clasamentul celor mai buni jucători profesioniști din lume (ATP), iar la dublu, Horia Tecău a pierdut nu mai puțin de șapte locuri și a ajuns pe locul 16.

v v v

Simona Halep a fost desemnată cap de serie nr. 3 în turneul WTA de la Budapesta (Ungaria), competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 235.000 de dolari. În manșa inaugurală, Simona Halep a întâlnit-o, aseară, într-un meci terminat după închiderea ediției, pe Sesil Karatanceva, din Kazahstan.

Pe tabloul de simplu de mai află o româncă, Alexandra Cadanțu, care o va înfrunta în primul tur pe austriaca Patricia Mayr-Achleitner. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3334 secunde