Simona Halep, gata de start. Urmează o întâlnire la Adelaide cu o favorită a gazdelor

161
Simona Halep, gata de start. Urmează o întâlnire la Adelaide cu o favorită a gazdelor - simonahalep-1578944801.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se află, în aceste zile, în Australia, la Adelaide, acolo unde va participa la primul turneu WTA din 2020, chiar în orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill.


Simona a început deja turneul, ea evoluând la dublu, alături de Raluca Olaru, cele două fiind eliminate de perechea formată din cehoaica Kveta Peschke și olandeza Demi Schuurs.


Sportiva de la malul mării va juca direct în turul al doilea al turneului de la Antipozi, împotriva favoritei gazdelor, Ajla Tomljanovic.


Halep și Tomljanovic s-au mai întâlnit de două ori până acum. În 2018 constănțeanca s-a impus la Cincinnati, pentru ca, în 2019, Simona să câștige din nou, de data aceasta la Roland Garros.
Simona participă la turneul WTA de la Adelaide, pentru a se putea pregăti temeinic pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.


Obiectivul principal declarat al Simonei Halep pentru anul 2020 este să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și să își mai treacă în palmares un nou titlu de Grand Slam.


La Australian Open Simona Halep poate cuceri cel de-al treilea trofeu de Grand Slam din carieră, după succesele de la Roland Garros și de la Wimbledon.


Cel mai bun rezultat al Simonei Halep pe hardul australian a fost în 2018, atunci când a ajuns până în finală și a pierdut în fața danezei Caroline Wozniacki.


Partida dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic va avea loc astăzi, cu începere de la ora 10:00, ora României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6459 secunde