Simona Halep ne liniștește: "Sunt un pic accidentată, dar voi juca la Roland Garros!"

123
Simona Halep ne liniștește:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, ieri, la sosirea pe Aeroportul "Henri Coandă", că accidentarea care i-a provocat retragerea din optimile de finală ale turneului de la Roma nu este gravă. După câteva zile de pauză, constănțeanca își va relua pregătirile și apoi va juca la Roland Garros. 


"Sunt un pic accidentată la abdomen, astăzi (n.r. - ieri) voi merge să fac un RMN și sper să nu fie nimic grav. Eu am făcut și o ecografie la Roma și nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma, pentru a putea să mă recuperez foarte bine și să pot să joc la Roland Garros. Acum voi sta câteva zile, până luni, când cred că o să încep să joc din nou. Dar nu voi face o pauză totală, o să fac antrenamente fizice", a declarat Simona Halep, care a fost așteptată de părinți la sosirea la București. 


Constănțeanca a explicat că durerile la abdomen au apărut, vineri, în timpul partidei cu Ana Ivanovici, din sferturile de finală ale turneului de la Madrid. 


"Medicii mi-au recomandat să iau pauză câteva zile, nu e ceva foarte grav. Durerile au început în meciul cu Ana Ivanovici, le-am simțit la sfârșit. Am continuat totuși la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie să știi să îți dozezi efortul și să zici stop atunci când simți dureri. Nu trebuie să te duci prostește și să joci, pentru că îți poate fi mai rău pe termen lung", a spus Simona Halep, citată de Mediafax. 


Simona Halep s-a retras de la turneul Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.120.000 de euro, din cauza unei probleme la mușchii abdominali, după ce s-a calificat, miercuri, în optimile de finală. Cap de serie nr. 4, con-stănțeanca a trecut în turul doi de Madison Keys (SUA), scor 5-7, 6-0, 6-1, și ar fi trebuit să joace în optimi cu spaniola Carla Suarez Navarro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5224 secunde