Tenis / Roger Federer, eliminat în turul doi al turneului de la Roma

97
1
Tenis / Roger Federer, eliminat în turul doi al turneului de la Roma - rogerfederer-1400085673.jpg

Articole recomandate

Tenismenul elvețian Roger Federer, locul 4 ATP și cap de serie numărul 4, a fost eliminat în turul secund al turneului de 1.000 de puncte de la Roma, după ce a fost învins, cu scorul de 1-6, 6-3, 7-6 (6), de francezul Jeremy Chardy, locul 47 ATP, după un meci de două ore și șapte minute, transmite Mediafax.ro.
Federer, finalist la ediția din 2013 pentru a treia oară în carieră, a confirmat în ultimul moment participarea sa la competiția de la Foro Italico.
Săptămâna trecută, Federer, 32 de ani, s-a retras de la turneul de 1.000 de puncte de la Madrid, pentru a fi alături de soția sa, care urma să nască, jucătorul lăsând atunci să se înțeleagă că nu va participa nici la Roma.
În 6 mai, Mirka a născut doi gemeni ce vor fi botezați Leo și Lenny, iar Federer a fost sfătuit de familie să se întoarcă la competiții.


Comentează știrea

look at here now
21 mai 2014
look at here now

blu electronic cigarette Stiri Sport : Tenis / Roger Federer, eliminat în turul doi al turneului de la Roma | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online look at here now http://amiranews.com/ejuice-calculator/roug-vaping-on-top-of-e-cigarette-health-ratings.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0218 secunde