Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie

154
1
Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie - simona-1454349270.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie în circuitul profesionist, într-un meci disputat în turneul de la Sydney. 


Simona candidează cu o lovitură reușită în partida din sferturi, în care adversară i-a fost Karolina Pliskova (Cehia). 


Celelalte nominalizări pentru lovitura lunii ianuarie sunt Victoria Azarenka (la Brisbane), Caroline Wozniacki (la Auckland), Svetlana Kuznețova (la Sydney) și Genie Bouchard (la Hobart). 


Învingătoarea va fi anunțată pe 8 februarie, internauții putându-și vota favorita pe site-ul WTA. 


Simona Halep a coborât de pe locul al doilea pe poziția a treia în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat, ieri, publicității, după ce Angelique Kerber a câștigat titlul la Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului, și a devansat-o în ierarhie pe jucătoarea din Constanța. 


Lider detașat este americanca Serena Williams, finalistă la Melbourne, cu peste 3.500 de puncte mai mult decât Kerber, care are, la rândul său, un avans de 155 de puncte față de Simona Halep.


Comentează știrea

ichczkREmsr
9 decembrie 2016
kDsJuXZkdl

4xL3I7 oocvekqxqkad, [url=http://dbyaxemoyyjq.com/]dbyaxemoyyjq[/url], [link=http://airsbtztqqmw.com/]airsbtztqqmw[/link], http://dritgmqlrrbc.com/

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Februarie 2016
Stire din Sport : Vestea zilei despre Simona Halep
Pagina a fost generata in 0.4628 secunde