Simona Halep pune mare preț pe colaboratori

158
Simona Halep pune mare preț pe colaboratori - simona2-1598181214.jpg

Articole de la același autor

De-a lungul carierei, Simona Halep a câștigat sume impresionante din tenis. Cu o parte din acești bani, ea și-a plătit antrenorii cu care a colaborat.

Numărul 2 mondial a obținut până în prezent câștiguri impresionante din participarea la turneele din circuitul profesionist WTA. Acum, campioana constănțeană ocupă locul patru în clasamentul celor mai bine plătite sportive. Acest lucru o dovedesc și încasările sale. Sportiva de la malul mării a obținut în perioada 1 iunie 2019 - 1 iunie 2020 o sumă impresionantă de bani: 10,9 milioane de dolari, 6,9 milioane fiind doar din premiile pe care le-a câștigat.

Dar și sumele oferite antrenorilor cu care a colaborat sunt pe măsură. Cel mai titrat dintre ei este Darren Cahill, australianul alături de care a cucerit, în 2018, primul ei Grand Slam din carieră, la Roland Garros. Salariul australianului este de peste un milion de dolari anual. Simona Halep și Darren Cahill au încetat să colaboreze în 2018, la solicitarea australianului, apoi au reluat-o la sfârșitul anului trecut.

Simona Halep, în 2019, a cucerit al doilea turneu de Grand Slam din carieră. Acest lucru s-a întâmplat avându-l ca antrenor pe Daniel Dobre. Potrivit surselor site-ului de specialitate www.treizecizero.ro, salariul anual al lui Dobre se situa între 150.000 și 200.000 de euro, în funcție de performanțele Simonei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4707 secunde