Simona Halep s-a calificat în sferturi, la Sankt Petersburg

171
Simona Halep s-a calificat în sferturi, la Sankt Petersburg - simonahalep-1485967176.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale în valoare de 719.900 dolari. 


Constănțeanca a trecut în turul secund de croata Ana Konjuh (39 WTA), scor 6-4, 7-6 (2), și va juca mai departe cu învingătoarea dintre Natalia Vikhlyantseva (Rusia, 115 WTA) și Daria Kasatkina (Rusia, 27 WTA). Pentru această performanță, Halep și-a asigurat 20.350 dolari și 100 puncte WTA. 


"Sunt foarte fericită că am reușit să câștig acest meci. Era foarte important pentru mine, mai ales după ce s-a întâmplat în Australia. Mă simt în formă, mă simt pregătită să joc și mă bucur de timpul petrecut în St. Petersburg", a declarat Simona Halep, la sfârșitul partidei. 


Perechea Monica Niculescu/Irina Begu s-a calificat în sferturile probei de dublu de la Sankt Petersburg, după victoria, scor 6-1, 6-3, în fața cuplului Lenka Kuncikova (Cehia)/Elise Mertens (Belgia). 


Româncele vor juca în sferturi împotriva cuplului Daria Gavrilova (Australia)/Kristina Mladenovic (Franța), favoritele nr. 3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde