Simona Halep, surpriză neplăcută. România - Italia din Billie Jean King Cup se va juca pe hard

1043
Simona Halep, surpriză neplăcută. România - Italia din Billie Jean King Cup se va juca pe hard - halepbilliejeanking-1617895037.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep este pregătită să meargă la Cluj-Napoca, acolo unde pe 16 şi 17 aprilie se va disputa confruntarea dintre România şi Italia din Billie Jean King Cup.

Tenismena constănţeană are parte de o surpriză uşor neplăcută. Organizatorii au decis ca meciurile să se dispute pe suprafaţă hard şi nu pe zgură, aşa cum îi place Simonei.

Sportiva de la malul mării a dovedit, în mai multe rânduri, că poate fi imbatabilă pe zgură, însă acum va trebui să se descurce şi în aceste condiţii şi să tragă echipa după ea.

Căpitanul Monica Niculescu nu va fi căpitan nejucător, ci jucător, astfel că dacă se va ajunge la un eventual meci de dublu, mai mult ca sigur o vom vedea pe teren. Alături de Halep şi Niculescu, din echipă mai fac parte Patricia Ţig, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu.

Italiencele vin la Cluj fără cea mai bună jucătoare a lor, Camila Giorgi, cea care recent s-a infectat cu noul coronavirus.

Simona Halep va juca astfel după mult timp pentru România într-o competiţie oficială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3165 secunde