Simona Halep: "Voi mai sta în pauză încă o săptămână"

219
Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, diagnosticată recent cu hernie de disc, a declarat, ieri, că va sta în afara terenului încă o săptămână, după care va începe recuperarea.

"Mă simt destul de OK. Bineînțeles că am fost îngrijorată, dar am făcut acel RMN și acum știu foarte bine ce am. Am mai avut probleme de acest gen în trecut, dar acum e un pic mai mult. Voi face recuperare, tratament și fizioterapie, nimic altceva. Sper să fiu aptă ca să joc la turnee. Voi mai sta în pauză încă o săptămână, adică fără să joc tenis. Iar după aceea o să o iau ușor-ușor și să văd cum stau. Mereu mi-am dorit ca anul următor să fie mai bun decât cel care a trecut. Și dacă se va întâmpla să rămân pe locul 1 (n.r. - la sfârșitul anului 2018), pentru că eu o să cred și o să fiu sigură atunci când se va încheia anul competițional, o să fie mai bun decât anul trecut, cu un Grand Slam și cu locul 1. E tot ce mi-am dorit și nu pot decât să mă bucur că am fost aptă să îmi păstrez acest loc la sfârșit de an", a spus Simona Halep.

Ea a menționat că își dorește să joace la Turneul Campioanelor, dar nu a dezvăluit dacă va participa și la turneul de la Moscova. "Prioritatea este sănătatea. Îmi doresc foarte mult să merg la Turneul Campioanelor și să câștig meciuri, dar o să am grijă și să fiu bine", a explicat constănțeanca.

Deși mai sunt doi ani, Simona Halep a menționat că și-ar dori să joace alături de Horia Tecău în concursul de dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Am încredere că putem câștiga o medalie la Jocurile Olimpice, am făcut o echipă foarte bună cu Horia la mixt atunci când am jucat. Mai sunt însă vreo doi ani, dar dacă vom fi sănătoși, cu siguranță avem o șansă acolo", a precizat Simona Halep. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Sport : La mulți ani, Simona Halep!
Pagina a fost generata in 0.555 secunde