Simona Halep vrea despăgubiri. Pe cine a dat în judecată în scandalul de dopaj

956
Simona Halep vrea despăgubiri. Pe cine a dat în judecată în scandalul de dopaj - halepmouratoglouprofimedia-1695126202.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj, dar are șansa recursului la TAS, unde i se poate reduce suspendarea.
În paralel, Halep a ieșit la atac și a decis să dea în judecată compania canadiană care a produs suplimentul alimentar contaminat.
Avocatul Bogdan Stoica susține că procesul pe care Simona l-a deschis deja împotriva companiei canadiene este unul civil și nu va putea influența verdictul TAS din scandalul de dopaj.


„Am dat în judecată compania canadiană. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influență civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influență în dosarul sportiv”, a declarat avocatul Simonei Halep, pentru euronews.ro


Keto MCT, suplimentul despre care Simona Halep este convinsă că a fost contaminat cu Roxadustat, substanța interzisă prin regulament de Agenția Mondială Antidoping (WADA).


Quantum Nutrition, cu sediul în Ontario, Canada, este firma care a produs suplimentul. Keto colagenul respectiv este vândut sub formă de pudră și poartă un nume de insulă grecească: Schinoussa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4642 secunde