Președintele Gheorghe Slabu:

"Singur, nu mai pot face față cheltuielilor!"

730
Președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu, a declarat că a ajuns în imposibilitatea de a mai susține echipa de unul singur.
"Până acum, am încercat să acopăr singur toate cheltuielile, dar nu mai pot face acest lucru. Din păcate, administrația publică locală ne-a transmis că, în acest moment, nu se poate face nimic, pentru că nu sunt bani", a explicat Slabu.
Soarta Tomisului este dependentă și de voința jucătoarelor, care sunt îndreptățite să depună memorii la federație, pentru a deveni libere de contract.
"Dorința noastră este aceea de a nu desființa echipa. Nu e normal ceea ce se întâmplă, după peste trei decenii de joc în Liga Națională, după medalii și participări în cupele europene, după atâtea generații de sportivi, antrenori, tehnicieni, să se ajungă să vorbim despre sistarea activității. E un moment de cumpănă, în care fetele au de făcut o alegere grea: fie mai au răbdare, să vedem ce se întâmplă pe 10 ianuarie, termenul înaintat de administrația locală, fie își depun memorii și pleacă la alte echipe. Cert este că nu vom continua activitatea cu orice lot, nu ne putem compromite. Dacă fetele aleg să plece, nu vom avea ce face și ne vom desființa. Consecințele ar fi însă dezastruoase, atât în plan moral, cât și material: amenzi, interdicție pe 3-5 ani de participare în cupele europene etc.", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Datoriile față de jucătoare se ridică la cuantumul salariilor pe ultimele două luni, la care se adaugă restanțe din sezonul trecut (prime de obiectiv). De asemenea, restanțele față de conducerea tehnică și cea administrativă au ajuns la aproape cinci luni, în condițiile în care achitarea datoriilor către jucătoare a fost prioritară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Decembrie 2010
Stire din Sport : Se destramă CS Tomis!
Luni, 20 Decembrie 2010
Stire din Sport : Invincibili în campionat
Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt convins că echipa putea mai mult"
Pagina a fost generata in 1.1127 secunde