CSV 2004 Tomis se pregătește pentru marele bal

"Sirenele" cheamă suporterii la sală pentru Liga Campionilor

624
Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța se pregătește pentru bătăliile impor-tante din Liga Campionilor, acolo unde are o misiune foarte grea, având de înfruntat nume grele pe plan mondial: Azerrail Baku (Azerbaidjan), Volley Bergamo (Italia) și Vakifbank Ttelekom Istanbul (Turcia).
Antrenorul principal al echipei de la malul mării, Darko Zakoc, a declarat, ieri, că, deși adversarele din Liga Campionilor au o valoare foarte mare, elevele sale nu trebuie să se sperie, ci sunt obligate să își joace șansele până la capăt.
"Chiar dacă se poate spune că suntem outsideri, nu trebuie să ne considerăm victime sigure. Avem obligația să ne jucăm șansa până la capăt", a spus Zakoc.
De aceeași părere au fost și două dintre jucătoarele de la CS Volei 2004 Tomis, Claudia Gavrilescu și Elena Butnaru.
Altfel, conducătorii clubului consideră că cea mai mare realizare este faptul că "sirenele" vor disputa meciurile de pe teren propriu chiar în fața propriilor susținători, fiind singura reprezentantă a Constanței care se poate lăuda, în momentul de față, cu acest lucru.
Însă, CSV 2004 Tomis trebuie să îndeplinească mai multe cerințe în ceea ce privește participarea în Liga Campionilor. În primul rând, este vorba despre vizibilitate și mediatizare. Apoi, trebuie făcute demersuri pentru aducerea publicului în Sala Sporturilor, fiind obligatoriu ca numărul spectatorilor prezenți la meciurile favoritelor să fie de minimum 800. În acest sens, conducerea echipei a anunțat că, dacă lumea nu va veni la sală, anul viitor va renunța la participarea în Champions League. "Dacă spec-tatorii nu vin la partidele noastre, are rost să băgăm bani degeaba și să mai plătim și amenzi?", s-au întrebat șefii grupării constănțene.

CSV 2004 Tomis va juca toate meciurile de pe teren propriu marțea, de la ora 19.00, primul dintre acestea fiind programat în data de 29 noiembrie, în compania formației Azerrail Baku. Jocul va fi arbitrat de Ilian Georgiev (Bulgaria) și Aliaksandr Piasetski (Belarus), iar supervizor CEV va fi Lubor Halanda (Slovacia). Intrarea va fi liberă. Returul se va disputa pe 17 ianuarie 2012, de la ora 19.00.
Programul celorlalte partide este următorul: cu Bergamo - pe 13 decembrie (ora 19.00), la Constanța / pe 22 decembrie (ora 20.30), în Italia; cu Vakifbank - pe 10 ianuarie 2012 (ora 19.00), la Constanța / pe 8 decembrie (ora 19.30), în Turcia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9269 secunde