CSV 2004 Tomis - PTPS Pila, în optimile de finală ale Cupei CEV la volei feminin

"Sirenele", la un set de calificarea în sferturi

676
La prima participare în cupele europene, echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța este foarte aproape de o performanță remarcabilă - accesul în sferturile
de finală ale Cupei CEV.

După ce, săptămână trecută, s-au impus cu 3-0, în deplasare, în prima manșă a optimilor, "sirenele" antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe susțin, astăzi, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor, returul cu PTPS Pila (Polonia).
Deși le este suficient un singur set adjudecat pentru îndeplinirea obiectivului, constănțencele nu concep să nu obțină o nouă victorie, mai ales că formația adversă, puternic afectată de criza economică, trece prin momente dificile.
Partida CSV 2004 Tomis - PTPS Pila va fi arbitrată de brigada Ognian Tankishev (Bulgaria) / Drago Franc (Muntenegru); observator CEV - Werner Hofmeister.
Tot diseară, în cupele continentale, se mai desfășoară alte trei meciuri în care sunt angrenate echipe românești.
În manșa a doua a optimilor Cupei CEV, fetele de la Dinamo București au o misiune grea în Germania, contra celor de la SC Schweriner, după ce, în tur, au câștigat doar cu 3-1.
În Challenge Cup la volei masculin, faza 16-imilor, manșa secundă, Dinamo mai poate spera doar la o minune în deplasarea din Slovacia, pentru că, în tur, la București, a cedat în fața Chemes-ului Humenne, 2-3. În schimb, Remat Zalău este ca și calificată în optimi, grație victoriei de săptămâna trecută, 3-1, pe terenul belgienilor de la PNV Waasland Kruibeke.

La CVM Tomis, speranța moare ultima
Șanse minime de acces în optimile Challenge Cup pentru voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța, care au plecat, ieri, spre Serbia, în vederea partidei cu Ribnica Kraljevo, din manșa a doua a 16-imilor, programată mâine, de la ora 20.00.
În tur, la Sala Sporturilor, formația antrenată de canadianul Stelio Re Rocco a pierdut cu 1-3, astfel încât, pentru a repara ceea ce au stricat la Constanța, Began și compania trebuie să câștige cu 3-0 sau 3-1, în cea din urmă situație, numele formației care continuă parcursul european urmând a se decide după disputarea "setului de aur".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3 secunde