Divizia A1 de volei feminin / masculin, etapa a 17-a

"Sirenele", succes în minimum de seturi

1079

Articole de la același autor

Echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis Constanța a obținut o victorie facilă în partida cu IOR București, disputată sâmbătă după-amiază, în deplasare, în cadrul etapei a 17-a a Diviziei A1. Jucătoarele antrenate de Alexander Boskovic și Constantin Alexe s-au impus în minimum de seturi, scor 3-0 (25-12, 25-18, 25-18), în fața unei formații gazdă care nu și-a depășit condiția de ocupantă a penultimei poziții în ierarhia internă.
Celelalte rezultate ale rundei: CSM Focșani - SCM U Craiova 0-3, Dinamo București - CSM Sibiu 3-0, CSU Medicina Târgu Mureș - Penicilina Iași 1-3, VC Unic LPS Piatra Neamț - Știința Bacău 2-3. Partida U Cluj - CSU Metal Galați, scor 0-3, s-a jucat în devans.
Grație victoriei din week-end, CSV 2004 Tomis a preluat șefia clasamentului DA1, cu 32 de puncte, tot atâtea câte are și CSU Metal Galați, dar constănțencele au setaveraj superior. Pe locurile trei și patru, se află Dinamo și Știința Bacău, ambele cu 30 p, acestea fiind, cel mai probabil, adversarele "sirenelor" în ultima fază a bătăliei pentru titlu.
Etapa viitoare (sâmbătă, 20 februarie), CSV 2004 Tomis va întâlni, la Sala Sporturilor, pe VC Unic LPS Piatra Neamț. Până atunci, formația de la malul mării va susține, miercuri, 17 februarie, pe teren propriu, partida cu Uralochka NTMK Ekaterinburg (Rusia), din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV.

Finalul săptămânii trecute a adus un succes și pentru voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța. Campioana României a câștigat, cu scorul de 3-1 (25-15, 23-25, 25-19, 25-15), meciul din etapa a 17-a a DA1, în care adversară i-a fost CS Torpi Târgu Mureș, întâlnirea având loc în Ardeal. Băieții lui Stelio De Rocco au avut un singur moment de relaxare, în setul doi, prompt taxat și adjudecat de mureșeni, apoi situația a reintrat în normal.
Celelalte rezultate ale rundei: CVM Brașov - SCM U Craiova 0-3, Știința Explorări Baia Mare - U Cluj 3-1, Dinamo București - Dacia Buzău 3-0, VCM LPS Piatra Neamț - Steaua București 3-0. Partida Unirea Dej - Remat Zalău se va juca mâine.
În clasament, CVM Tomis se menține pe primul loc, cu 31 de puncte, urmată, în ordine, de Explorări Baia Mare (30 p), Dinamo (28 p) și Remat Zalău (27 p), ultimele două formații având câte un meci mai puțin disputat.
Etapa viitoare (sâmbătă, 20 februarie), la Constanța, CVM Tomis va primi replica Unirii Dej.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4238 secunde