Victor Dăbuleanu, în continuare pe banca tehnică a Tomisului

1681
Victor Dăbuleanu, în continuare pe banca tehnică a Tomisului - 18ce193a851d7e07837368f942deec06.jpg

Articole de la același autor

Cel mai probabil, măsurile care se vor lua în urma situației în care a ajuns echipa le vor fi comunicate jucătoarelor constănțene la antrenamentul de luni, 8 februarie.

După despărțirea de Goran Kurteș, conducătorii Tomisului au în vedere câțiva antrenori pentru a-l înlocui, dar, deocamdată, nu s-a stabilit nimic, secundul tehnicianului sârb, Victor Dăbuleanu, rămânând în continuare pe banca tehnică.
Dăbuleanu are șanse să conducă echipa și la următorul meci al Tomisului din campionat, cel de pe terenul campioanei Oltchim Rm. Vâlcea, de marți, 16 februarie, dacă până atunci nu se desemnează un nou tehnician.
"Victor nu a avut decât două zile la dispoziție pentru a pregăti meciul cu U Jolidon Cluj. Nu putea face minuni. La întrunirea de astăzi (n.n. - vineri), noi, conducerea clubului, ne-am gândit la niște măsuri, în urma situației în care a ajuns echipa, avem în vedere și câțiva antrenori cu care să vorbim, însă mai discutăm, ne mai consultăm", a declarat, vineri după-amiază, pentru "Cuget Liber", Gheorghe Slabu, președintele CS Tomis. Cel mai probabil, măsurile hotărâte le vor fi anunțate jucătoarelor la antrenamentul de luni, 8 februarie.
***
"Jucătoarele noastre au avut în ultimul timp în teren o prestație lamentabilă, rușinoasă. Suntem foarte departe de obiectiv. Fetelor li s-au asigurat toate condițiile, însă jocul și rezultatele au dezamăgit. Nu mă gândeam că vor ajunge ca, la începutul returului, să ocupăm doar poziția a șaptea și să fim în mare pericol de a mai coborî un loc, două"
Gheorghe Slabu, președinte CS Tomis
***
7 este locul ocupat în acest moment în clasament de Tomis, în afara obiectivului. Constănțencele au șapte victorii și șapte înfrângeri, 386-363 golaveraj și 14 puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Sport : Se agață de cupele europene
Miercuri, 27 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Anihilați-o pe Ada Moldovan!
Pagina a fost generata in 0.5377 secunde