SNC, remiză albă cu Fair-play, în Liga I la fotbal feminin

523
Echipele SN Constanța și AFC Fair-play București au terminat la egalitate, scor 0-0, partida susținută pe litoral, contând pentru etapa a 11-a a Ligii I la fotbal feminin. Deși au întâlnit o adversară cu experiență, tinerele sportive constănțene au început meciul fără trac și și-au creat bune ocazii de a marca. Georgiana Pop, în două rânduri, Mădălina Stoica și Roxana Solcan nu au găsit calea spre gol, prima repriză încheindu-se cu scor alb. După pauză, tot SNC a presat, iar tactica a dat roade. În min. 58, portarul Bucureștiului a făcut fault în careu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Din păcate, Elena Prisăcariu a ratat, iar până la final, constănțencele n-au mai găsit resurse pentru a se impune.
"Puteam obține mai mult, dar e bun și un punct, mai ales că mi-au lipsit multe jucătoare, unele ocupate cu școala, altele din rațiuni religioase. Voi da în continuare credit tinereții, chiar dacă asta înseamnă să nu am rezultate imediate", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul SNC-ului, Ion Zlate.
În urma acestei remize, în clasament, formația de la malul mării ocupă locul 12, cu trei puncte. Etapa viitoare (duminică, 28 noiembrie), SNC va întâlni, în deplasare, pe CSS Târgoviște.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2368 secunde