Șoc în cantonamentul echipei lui Gică Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC

255
Șoc în cantonamentul echipei lui Gică Hagi: Eric de Oliveira a suferit un AVC - c2g9y2ezzgzkm2nmodkzmzc2nwrloddk-1687788162.jpg

Articole de la același autor

Eric de Oliveira, aflat acum în staff-ul tehnic al celor de la Farul Constanţa, a suferit un AVC în cantonamentul pe care campioana României îl desfășoară în Poiana Brașov.


În vârstă de 37 de ani, Eric s-a retras în urmă cu doi ani, din cauza unor probleme de sănătate. La finalul lunii februarie a acestui an, a fost cooptat în staff-ul lui Gică Hagi la Farul Constanța.


Vineri, a suferit un accident vascular cerebral. Brazilianul a fost transportat de urgență la spitalul din Brașov și se află în prezent în stare stabilă, anunţă iamsport.ro.


Medicii au intervenit rapid și au reușit să-l stabilizeze, acesta fiind acum în afara oricărui pericol. „Dumnezeu m-a salvat din nou”, este mesajul postat, luni, de Eric, pe Instagram.


Anul trecut, pe 8 iunie, fostul fotbalist brazilian a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș. Acesta se afla la Mediaș, împreună cu familia și, la un moment dat, i s-a făcut rău. Ajuns la spital, medicii au stabilit că Eric suferise un blocaj renal.


Eric de Oliveira Pereira (38 de ani) s-a născut la Rio de Janeiro, Brazilia, şi a ajuns în România în 2007. Este căsătorit cu o fostă handbalistă, Cosmina Dancu, alături de care are doi copii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2479 secunde