ȘOC LA PSG! Președintele clubului, pus sub acuzare pentru corupție

800
ȘOC LA PSG! Președintele clubului, pus sub acuzare pentru corupție - nasseralkhelaifi-1558615269.jpg

Articole recomandate

Nasser al-Khelaifi, președintele clubului Paris Saint-Germain, are probleme în justiție. Acuzațiile la adresa omul de afaceri nu sunt legate, de data asta, de implicare sa în fotbal, ci în atletism. Nasser al-Khelaifi are o problemă legată și de fotbal, în Elveția.


Nasser al-Khelaifi, a fost pus sub acuzare pentru "corupție activă" în cazul atribuirii suspecte a organizării Campionatelor Mondiale de atletism din 2019 către Qatar.


Nasser Al-Khelaifi, a fost audiat pe 20 martie la Paris, atunci doar în calitate de martor, de judecătorii care anchetează suspiciunile de corupție privind candidatura orașului Doha la organizarea Campionatelor Mondiale de atletism de anul acesta.


Magistrații au cercetat două plăți în valoare totală de 3,5 milioane de dolari, realizate în 2011 de societatea Oryx Qatar Sports Investment, deținută în comun de Nasser Al-Khelaifi și fratele său Khalid, în profitul unei societăți de marketing condusă de Papa Massata Diack, al cărui tată, Lamine Diack, a fost președintele Federației Internaționale de Atletism și un fost membru influent al CIO. Contactat de Le Parisien, avocatul lui Al-Khelaifi, Francis Szpiner, neagă acuzația.


Campionatele Mondiale de atletism din acest an se vor desfășura în perioada 28 septembrie – 6 octombrie, la Doha.


În Elveția, Khelaifi, care este și patronul postului BeIN Sports, se află în vizorul autorităților pentru "corupție privată", privind atribuirea drepturilor de difuzare pentru două Cupe Mondiale de fotbal, scrie digisport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4554 secunde