Spectacol de handbal, în week-end, la Constanța

291
Spectacol de handbal, în week-end, la Constanța - spectacolhandbal-1445009563.jpg

Articole de la același autor

 Sâmbătă, în Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud va disputa partida din etapa a șaptea a Diviziei A, împotriva formației Știința Municipal Bacău. Constănțenii se așteaptă la un meci greu, având în vedere că și Bacăul dorește revenirea în prima ligă. Cele două formații promit spectacol. HCD pornește cu avantajul propriului teren, dar și din postura de favorită, fiind și prima clasată (18 puncte), în timp ce Știința se află pe locul trei (16 puncte). 


În aceiași zi, Constanța și Bacău vor fi rivale și la handbal feminin.


Imediat după meciul dintre HCD și Știința Bacău, tot la Sala Sporturilor, de la ora 13.30, se va disputa partida dintre CSU Neptun și CS Știința Bacău. Intrarea va fi liberă. 


Dacă la băieți, Constanța e favorită, la fete, echipa de la malul mării pornește cu a doua șansă. CSU Neptun nu are niciun punct acumulat și se află pe poziția a noua, în timp ce adversarele din această săptămână sunt pe locul cinci (9 puncte). 


O misiune dificilă va avea și HC Farul. Maratonul handbalistic de la Constanța se va încheia duminică, când HC Farul va întâlni pe CS HC Buzău 2012. Partida se va juca de la ora 13.00, la Sala Sporturilor. Buzăul este a doua clasată, iar Farul se află pe locul opt în clasament.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6704 secunde