Spectacol total pentru suporterii BC Athletic, la Sala Sporturilor

344
Spectacol total pentru suporterii BC Athletic, la Sala Sporturilor - spectacol-1489080349.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța va juca, duminică, de la ora 14.30, la Sala Sporturilor, în compania celor de la CS Agronomia 4Sports, în etapa a ll-a a fazei secunde din Liga l de baschet.

Formația antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici este nerăbdătoare să revină în fața propriilor suporteri și să înceapă faza secundă a Ligii l cu un succes. Constănțenii nu pot avea la dispoziție tot lotul valid, însă acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru juniorii care au evoluat mai puțin în acest sezon și care au șansa să se afirme împotriva unui adversar disciplinat și ambițios.

"Meciul din week-end este extrem de important pentru noi, mai ales după această pauză competițională din Liga l. La U18, am mai avut partide, însă jucătorii cu experiență de la BC Athletic au fost lipsiți de meciuri. În meciul cu Agronomia, vrem să oferim minute și juniorilor care au evoluat mai puțin în acest sezon. Vrem să îi testăm înaintea meciurilor de foc din campionatul U18. Ne lipsesc câțiva jucători, însă este ceva normal într-o perioadă încărcată, cu multe partide. Important pentru noi este să ne facem jocul, să le anihilăm punctele forte, cum ar fi contraatacul, și să recompensăm publicul constănțean, care ne-a fost mereu alături, cu o victorie", a declarat Alexandru Olteanu, antrenor principal BC Athletic.

Așa cum ne-a obișnuit, BC Athletic va continua să premieze suporterii constănțeni din Sala Sporturilor. La pauza mare, în urma unei selecții aleatorii, cei mai norocoși susținători ai constănțenilor își vor arăta iscusința în manevrarea mingii de baschet. Cei mai buni vor fi premiați de către organizatori cu bani, dar și cu rucsacuri, tricouri sau apă minerală. De asemenea, în incinta Sălii Sporturilor va fi amplasat un Fan Zone, pentru toți cei care vor să achiziționeze materiale promoționale cu sigla BC Athletic Constanța.

v v v

Conducerea clubului constănțean a reușit să încheie un nou parteneriat, de data aceasta cu brandul de apă naturală Zizin, cea care va asigura hidratarea jucătorilor de la BC Athletic până la finalul sezonului următor competițional. Zizin este una din cele mai importante mărci de ape minerale naturale din România, ce provine dintr-un zăcământ hidromineral situat în județul Brașov, cu o atestare de peste 240 de ani și un conținut echilibrat de minerale.

"Începând cu luna martie, Zizin devine apa oficială a echipei de baschet BC Athletic Constanța. Este extrem de benefică această colaborare pentru noi. Este una din cele mai puternice mărci de apă naturală din România și ne simțim onorați să fim colaboratori. Zizin ne va asigura o hidratare sănătoasă atât la antrenamente, cât și în meciurile amicale sau oficiale. Sperăm să ne ajute în atingerea obiectivului nostru, promovarea în următorii trei ani", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Sport : BC Athletic, cu gândul la turneul final U18
Pagina a fost generata in 0.5602 secunde