Dunărea Brăila - CS Tomis 25-26, în Liga Națională de handbal feminin

Speranța renaște pe malul Dunării

321

Articole de la același autor

După supărări și eșecuri, a ieșit și soarele pe strada handbalistelor de la CS Tomis.
Jucătoarele constănțene, pregătite de Dumitru Muși și Mircea Bucă, au reușit să câștige la limită, scor 26-25 (13-10), meciul cu Dunărea Brăila, disputat ieri, în deplasare, în cadrul etapei a șasea a Ligii Naționale. Față de întâlnirile precedente, apărarea a fost la înălțime, iar linia de 9 metri a Tomisului a evoluat mult mai bine, rezistând forcing-ului de final al gazdelor.
Golurile echipei constănțene au fost marcate de Marina Tankaskaya (5), Alexandra Iovănescu, Dorina Jerebie, Elena Seifer (câte 4), Filipa Ackar, Ionela Topa și Ana Djafarova (câte 3).
Celelalte rezultate ale etapei: Rapid București - HC Zalău 25-25, HCM Roman - HCM Buzău 24-25. Partidele Rulmentul Brașov - KZN Slatina 47-26, Oțelul Galați - U Cluj 35-22, Oltchim Rm. Vâlcea - Cetate Deva 33-25 și HCM Baia Mare - CSM Ploiești 29-25 s-au disputat în avans.
Grație victoriei de la Brăila, CS Tomis a urcat pe locul 11 în clasament, cu patru puncte, și a reintrat în lupta pentru calificarea în cupele europene. Lideră este Oltchim (12 p), urmată de Rapid (11 p) și Buzău (10 p).
Etapa viitoare, CS Tomis va întâlni, miercuri, 5 noiembrie, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor, pe Rulmentul Brașov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1579 secunde