"Speranţele" Academiei de Volei Tomis, calificate la turneul final al Campionatului Naţional

118

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei-speranţe a Academiei de Volei Tomis Constanţa s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional fără nicio înfrângere în actuala stagiune.

Tinerele jucătoare antrenate de Bianca Ioana Cojocaru şi Vanesa Deşliu au încheiat turneul semifinal de la Constanţa cu un bilanţ excelent: trei victorii în tot atâtea meciuri disputate, cu CSS 5 Bucureşti, Juvenil Braşov şi CSS Buzău, fără a pierde nici măcar un singur set. Este pentru a doua oară consecutiv când „speranţele” Academiei de Volei Tomis se califică la turneul final, anul trecut fiind mai mici ca vârstă faţă de adversarele întâlnite.

Turneul final al Campionatului Naţional va avea loc în perioada 11-15 mai, grupele şi locul desfăşurării urmând a fi comunicate în zilele următoare de Federaţia Română de Volei.

Lotul cu care „speranţele” Academiei de Volei Tomis s-a calificat la turneul final are următoarea componenţă: Nicole Toma, Sara Buricea, Alexia Ruci, Andreea Iftimiciuc, Amira Mostoc, Eda Cadâr, Rebecca Berescu, Alexandra Radu, Roxana Cîrjilă, Brianna Popescu, Alessia Moceanu, Ana Ciocan, Eliza Iordache, Alexandra Sarău şi Oana Pungă.

XXX

Senioarele Academiei de Volei Tomis au încheiat sezonul 2021/2022 cu o clasare pe locul şase în Divizia A2 Est.

A fost un sezon în care Constanţa şi-a format lotul având un obiectiv clar: acela de a da şansa junioarelor să crească, să ia pulsul meciurilor tari din a doua ligă a României, ca mai apoi jucătoarele să facă pasul spre eşalonul superior.

Foto: Facebook / Academia de Volei Tomis Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2214 secunde