Sportiva Roxana Manu confirmă o dată în plus talentul său

882
1
Sportiva Roxana Manu confirmă o dată în plus talentul său - roxanamanu1473262808-1473279475.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis în vârstă de 15 ani, Roxana Manu, își continuă ascensiunea în clasamentul ITF, după o lună plină de succese atât în probele de simplu, cât și în cea de dublu. Sportiva pregătită de Mircea Gallan la LPS "Nicolae Rotaru" a evoluat săptămâna trecută în cadrul turneului Tennis Club București Trophy, turneu ITF U18, de Grad 5, unde a reușit să ajungă până în ultimul act, fiind învinsă de Luminița Tutunaru, scor 4-6, 6-4, 6-3, jucătoare cu un an mai mare decât ea. La dublu, constănțeanca a făcut pereche cu buna sa prietenă Raluca Floca Oprea (15 ani) și împreună au reușit să-și adjudece trofeul după ce au învins în finală cuplul Ilinca Amariei (România)/Elena Trencheva (Bulgaria), scor 6-3, 6-3. Dacă la începutul anului Roxana Manu se afla pe locul 950 ITF, fiind revenită după o accidentare serioasă, acum aceasta se află pe locul 492 ITF și va forța accederea în primele 300 junioare ale lumii.


Înainte de turneul desfășurat la București, Roxana Manu a mai reușit două turnee foarte bune, finală la Sofia (Bulgaria) și semifinală la Chișinău (Moldova). Chiar dacă nu a reușit să ridice trofeul în cele două competiții, Roxana a etalat un joc foarte bun, învingând numeroase adversare mai vârstă ca ea și cu siguranță mai experimentate. 


În acest moment, talen-tata jucătoare se află în vacanță câteva zile, însă va trebui să își încarce bateriile în vederea ultimului tur-
neu din această lună, Losinj Junior Cup din Croația, competiție de grad 4.


"Este adevărat că a fost o perioadă foarte plină, și ca în cazul oricărui sportiv, apare oboseala. A evoluat foarte bine în cele trei turnee și merită un pic de pauză, apoi vom reveni cu pregătirea. Aș vrea să mulțumesc pe această cale domnului Mircea Marcu, pentru susținerea și încrederea pe care ne-a oferit-o. Vom continua să muncim, să ne atingem obiectivele propuse și să-i face mândri pe cei care sunt alături de noi", a declarat Adrian Manu, tatăl Roxanei.


Comentează știrea

Radu Ioana
8 septembrie 2016
Manu Roxana

Felicitari jucatoreai Roxana Manu, felicitari si parintilor pentru sustinere.fam Radu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6765 secunde