Un nou trofeu pentru tenismanul constănțean Ștefan Paloși

670
Un nou trofeu pentru tenismanul constănțean Ștefan Paloși - unnoutrofeu-1473091615.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna și trofeul pentru talentatul jucător constănțean Ștefan Paloși (16 ani). Sportivul legitimat la Tenis Club Idu Mamaia s-a impus în finala turneului Tennis Club București Trophy (turneu lTF U18, Grad 5), în fața bucureșteanului Vladislav Melnic (17 ani), scor 6-4, 6-1.


Ștefan Paloși a reușit să cucerească acest trofeu într-o manieră destul de clară, printr-un joc solid și eficient ce nu le-a dat adversarilor nicio șansă, terminând turneul fără a ceda vreun set.


În proba de dublu, Paloși a făcut pereche cu Nicholas David Ionel (14 ani), însă s-au oprit în sferturile de finală fiind învinși de Eugen Durnescu și Vladislav Melnic, scor 6-3, 6-4, cei care aveau să și câștige competiția. Datorită acestei performanțe, Ștefan Paloși a înregistrat o urcare spectaculoasă de 176 de poziții în clasa-mentul ITF, până pe locul 478. 


"Ștefan a reușit un turneu bun, fără să cedeze vreun set. În finală a fost un prim set mai echilibrat, însă adversarul său nu a putut ține pasul cu Ștefan și în a doua parte. Vom încerca în continuare să adu-năm puncte, să reușim o clasare cât mai bună în clasamentul ITF. Ne luăm câteva zile de pauză, iar apoi vom pleca spre Canada pentru a lua parte la patru turnee. Vrem să schimbăm peisajul, să ne ob-servăm nivelul și să ne îmbunătățim jocul", a declarat Ionuț Paloși, tatăl lui Ștefan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7923 secunde