Sportivi de la CS Năvodari, remarcaţi în competiţii internaţionale

184
Sportivi de la CS Năvodari, remarcaţi în competiţii internaţionale - sportivi-1626186609.jpg

Articole recomandate

La Tbilisi, în Georgia, s-a încheiat Campionatul European de box pentru juniori, competiție în care sportiva Maria Cimpoieru de la CS Năvodari s-a clasat pe locul al 5-lea la categoria 75 de kilograme.

Ea este pregătită la club de antrenorii Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu.

Tot cei doi tehnicieni au inițiat-o în tainele boxului la CS Năvodari pe Amalia Niță, campioană europeană la categoria 63 de kilograme.

În prezent, sportivii de la CS Năvodari se pregătesc intens pentru Campionatul Național de box tineret programat la Brăila, între 26 și 31 iulie.

XXX

Naționala de rugby în 7 a României a evoluat sâmbătă și duminică, în cadrul celei de-a doua etape a Rugby Europe Trophy Series, al doilea eșalon valoric continental, care s-a disputat la Budapesta.

Stejarii au avut o evoluție bună și s-au clasat pe locul al 5-lea, mai bun decât în etapa inaugurală din Croația când au ocupat poziția a 6-a.

În Grupa A, România a înregistrat următoarele rezultate: 24-7 cu Croația, 21-12 cu Danemarca, 15-19 cu Cehia, apoi în sferturi: 0-41 cu Belgia, meci de clasament: 24-19 cu Danemarca și în meciul pentru locul al 5-lea: 19-12 cu Letonia.

În echipa României a evoluat și centrul Codrin Bercu în vârstă de 23 de ani, de la vicecampioana DNS, CS Năvodari, care prin punctele marcate a contribuit la aceste rezultate.

Inițial a fost convocat și Marian Niță de la CS Năvodari, dar acesta nu a mai putut onora invitația din motive obiective.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6714 secunde