Divizia Naţională de Seniori la rugby

CS Năvodari, victorie cu punct bonus la Suceava

156
CS Năvodari, victorie cu punct bonus la Suceava - csnavodari-1622380404.jpg
În cadrul etapei a şaptea din Divizia Naţională de Seniori la rugby, CS Năvodari a susţinut, sâmbătă, 29 mai, în deplasare, partida cu Bucovina Suceava. Formaţia de pe litoral, antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase, a avut o evoluţie foarte bună şi s-a impus cu scorul de 24-5 (7-0). Aşadar, victorie cu punct bonus, a patra din actuala ediţie de campionat.

Punctele învingătorilor au fost reuşite de Sebastian Agapie - eseu, Marian Niţă - două eseuri, Răzvan Ivan - eseu şi Cristian Văcaru - două transformări.

Etapa viitoare, duminică, 6 iunie, de la ora 11, pe stadionul „Flacăra”, CS Năvodari primeşte vizita celor de la RC Gura Humorului.

XXX

Tot sâmbătă, CSA Steaua s-a impus, cu scorul de 27-14 (15-6), în deplasare, pe stadionul „Florea Dumitrache” din Bucureşti, în faţa celor de la Dinamo, în eternul derby al rugby-ului românesc, contând pentru etapa a şasea a Superligii.

Într-o altă partidă a rundei, CSM Ştiinţa Baia Mare a învins, în deplasare, pe CS Universitatea Cluj, scor 46-14. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde