CS Năvodari înfruntă pe RC Bârlad în derby-ul DNS la rugby

396
CS Năvodari înfruntă pe RC Bârlad în derby-ul DNS la rugby - csnavodari2-1620408262.jpg

Articole de la același autor

Divizia Națională de Seniori (DNS) la rugby a ajuns la etapa cu numărul patru, iar capul de afiş al week-end-ului este ţinut de derby-ul dintre CS Năvodari şi RC Bârlad, două dintre echipele aflate în „careul de ași” și sezonul trecut.

Aflată momentan pe locul patru în clasament, cu o victorie fără istoric și o înfrângere la Petroșani în actuala stagiune, CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) primeşte vizita Bârladului, medaliata cu bronz din sezonul trecut având la activ trei victorii din tot atâtea posibile, dintre care două cu punct bonus ofensiv, şi ocupând locul doi în ierarhie.

Desigur, din cauza numărului inegal de partide disputate, locurile în clasamentul la zi nu relevă, încă, forța fiecărei echipe în parte, dar și așa, privind istoricul întâlnirilor dintre cele două formaţii, se anunță un adevărat derby la malul mării.

Partida CS Năvodari - RC Bârlad este programată sâmbătă, 8 mai, de la ora 11.00, şi va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube CS Năvodari.

Celelalte jocuri ale rundei se vor desfăşura după cum urmează: sâmbătă, 8 mai: CSU Alba Iulia - RC Grivița; duminică, 9 mai: CSU Arad - CSM Suceava, CS Știința Petroșani - CSM Galați.

XXX

Superliga de rugby continuă, în acest week-end, cu etapa a treia, care aduce în prim plan duelul primelor clasate: CSA Steaua București - CSM Ştiinţa Baia Mare, meci transmis în direct pe TVR1, sâmbătă, 8 mai, de la ora 12.00. În aceeaşi zi, vor avea loc întâlnirile SCM Timişoara - Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti - Tomitanii Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8987 secunde