Campionatul Naţional de volei - cadete

CS Năvodari, înfrângeri pe linie. „Importantă e participarea la turneu”

239
CS Năvodari, înfrângeri pe linie. „Importantă e participarea la turneu” - csnavodari-1618935879.jpg

Articole de la același autor

În Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, s-au încheiat meciurile din cadrul celui de-al doilea turneu al Seriei C în Campionatul Național de volei cadete.

Acest Campionat Național a reprezentat prima competiție oficială pentru tinerele voleibaliste din Năvodari, care au pierdut cu acelaşi scor, 0-3, partidele cu CSS Alexandria, CSS Tulcea și CS Medgidia.

După cum a declarat antrenorul echipei, prof. Robert Pererva, în această etapă a dezvoltării cadetelor, rezultatele nu sunt foarte importante, ci mult mai mult contează participarea la competiție, faptul că fetele au potențial și pot crește ca nivel al jocului.

Iată lotul echipei CS Năvodari care a evoluat în turneul de la Medgidia: Aida Baciu, Alexandra Saizu, Crina Stanciu, Diana Lainer, Amalia Ilie, Alesia Nechifor, Alexandra Poparizu, Enya Genes, Maria Codrianu, Georgiana Guzu, Eliza Corbu, Diana Alexia Lazăr.

Pentru tinerele voleibaliste de la CS Năvodari, vor urma meciuri de pregătire cu Academia de Volei Tomis Constanța, Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde