Divizia Naţională de Seniori la rugby

CS Năvodari se impune în prelungirile meciului de la Galaţi

258
CS Năvodari se impune în prelungirile meciului de la Galaţi - csnavodari-1621168371.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS Năvodari a învins, cu scorul de 28-27 (10-21), pe CSM Galaţi, într-o partidă disputată, sâmbătă, 15 mai, în deplasare, contând pentru etapa a cincea a Diviziei Naţionale de Seniori (DNS) la rugby.

Gazdele au avut un debut perfect de meci, au marcat trei eseuri în primele 25 de minute, au condus la un moment dat cu 21-0 şi se părea nu doar că nu mai pot pierde, ci şi că îşi vor adjudeca punctul bonus ofensiv.

A urmat însă o revenire spectaculoasă a formaţiei din Năvodari. În prelungirile primei reprize, dobrogenii au reuşit primul lor eseu şi au reintrat în cărţi, 10-21 indicând tabela la pauză.

La reluare, pe fondul unei perioade de cădere a CSM-ului Galaţi, formaţia antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase a preluat iniţiativa, a redus din diferenţă, însă minutul 80 a găsit tot echipa gazdă în avantaj, 27-25. În prelungiri, Năvodariul a beneficiat de o lovitură de penalitate, transformată, astfel încât trupa de pe litoral se întoarce acasă victorioasă, lăsând gazdelor doar punctul bonus defensiv.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: RC Griviţa - CS Ştiinţa Petroşani 12-31, CSM Bucovina Suceava - CSU Alba Iulia 19-17, RC Gura Humorului - CSU AV Arad 33-5.

În clasament, CS Năvodari ocupă locul cinci, cu 13 puncte. Lideră este CSM Galaţi (16 p), urmată, în ordine, de RC Bârlad (15 p), CS Ştiinţa Petroşani (15 p) şi RC Griviţa Bucureşti (14 p).

Etapa viitoare, sâmbătă, 22 mai, de la ora 11.00, pe stadionul „Flacăra”, CS Năvodari va primi vizita Griviţei Bucureşti. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4012 secunde